Der er altid plads til, at du som Walk and Talk deltager kan dukke op og deltage i træningen sammen med os andre.

Hos os er træningen et fleksibelt tilbud, hvor man kan komme, når man vil. Vi har 4 niveauer som du kan vælge ind på, alt efter hvilke forudsætninger du har.

Træningsprogram Walk and Talk

Walk & talk gruppen i Viby tilbyder fælles gangtræning på alle niveauer.

Vi ved alle hvor vigtigt det er for helbredet og ens velvære at få motion så derfor samles vi og går nogle skønne ture sammen. Vi gør meget for at fremme det sociale og have et godt kammeratskab i klubben.

Vi er inddelt på 3 hold, som går i et rask tempo, der er tilpasset efter deltagerne, så alle kan være med. Det kræver nogle gode sko, men det er også det eneste, man behøver at investere i for at deltage.

Blåt hold går ca. 6,5-7 km på en time.
Grønt hold går ca. 6-6,5 km på en time.
Rødt hold går ca. 5,5-6 km på en time.

Vi går samtidig og kommer hjem igen på samme tid, så selv om man er to, der ikke går på samme hold, kan man sagtens følges ad til walk & talk. Da vi mødes både før og efter træning, lærer man alle hold at kende, og der vil være dage hvor alle går sammen.

Vi går i al slags vejs – for det meste godt, men kommer selvfølgelig ud for både regn, blæst, ekstrem varme, glatte veje og snedriver. Vejret er jo ofte bedre, end det ser ud, når man kigger ud af vinduet, det gælder bare om at være klædt rigtigt på, og huske vand at drikke på varme dage.

Du kan deltage i vores træning et par gange, inden du tilmelder dig til løbeklubben. Derefter vil vi bede dig tilmelde dig via denne hjemmeside eller ved at kontakte bestyrelsen.Tilmeld dig her

Husk at allerede efter få måneders pause bør du starte din træning op på et lavere niveau. Konditionen og musklernes evne til at klare udfordringen forbedres hurtigt, men led og sener skal trænes langsomt.

Læg derfor ikke for hårdt ud. Byg din form langsomt op og indstil dine ambitioner derefter.